Creed II WINACTIE

Vanaf 15 mei zijn Michael B. Jordan en Sylvester Stallone zijn terug in het vervolg op de aangrijpende boksfilm Creed en spin-off van de bekende Rocky filmreeks; CREED 2!

Adonis Creed maakt zich op voor het gevecht van zijn leven. Maar, het is een uitdaging om zijn persoonlijke verplichtingen en zijn training voor dit grote gevecht te combineren. Zijn tegenstander is verbonden met Adonis zijn familieverleden, wat de druk in de ring verhoogt. Maar, Rocky Balboa staat naast Adonis’ zijde en samen zoeken ze uit of het waard is het gevecht aan te gaan, of dat uiteindelijk familie het belangrijkst is.

Creed II gaat over het teruggaan naar de basis, waarom je in eerste instantie kampioen werd en dat waar je ook naartoe zal gaan, je niet kan ontsnappen aan je verleden.

De hoofdrollen in Creed II worden gespeeld door Michael B. Jordan (Black Panther, Creed) als Adonis Creed en Sylvester Stallone (Rocky films, Rambo films), als Rocky Balboa. Daarnaast bestaat de cast uit Tessa Thompson (Thor: Ragnarok), Phylicia Rashad (Steel Magnolias), Wood Harris (Remember the Titans), Andre Ward, Florian Munteanu (Bogat), Russell Hornsby (The Hate U Give) en Dolph Lundgren (The Expendables films). De film is geregisseerd door Steven Caple Jr. en geschreven door Juel Taylor en Sylvester Stallone, naar het verhaal van Sascha Penn en Cheo Hodari Coker en gebaseerd op personages gecreëerd door Sylvester Stallone. De film is geproduceerd door Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Kevin King-Templeton en Sylvester Stallone. Ryan Coogler, Jordan en Guy Riedel werkten mee als uitvoerende producenten.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze nieuwe toevoeging aan de Rocky-franchise. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Creed II zien we Dolphn Lundgren terug als Ivan Drago. Hoe heet de vriend van Rocky, wie hij doodsloeg in de ring in Rocky IV?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 mei, 2019

Trailer