Creed III 4K UHD WINACTIE

Michael B. Jordan keert terug als Adonis Creed voor een derde ronde in de ring waarin hij de legende van dit iconisch personage verderzet. In Creed III is Michael B. Jordan een held zowel voor als achter de camera als regisseur en producent van deze film. Deze uitdaging bevestigt nog maar eens zijn plek tussen de grootste en meest invloedrijke sterren van Hollywood.

CREED III is sinds 13 juli thuis verkrijgbaar op 4K UHD, Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan. Wanneer jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian (Jonathan Majors) weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil die graag bewijzen dat hij een kans verdient in de ring. De confrontatie tussen de voormalige vrienden is meer dan alleen een bokspartij. Om de rekening te vereffenen moet Adonis zijn toekomst op het spel zetten om het op te nemen tegen Damian, een bokser die niets te verliezen heeft.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij drie 4K UHD steelbook- exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de toch wat omstreden acteur, die in de Marvel-films te zien is als het personage Kang the Conqueror?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het 4K UHD steelbook-exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 juli, 2023

Trailer