Criminal Activities WINACTIE

John Travolta is terug als mafiabaas in de spannende thriller Criminal Activities en wij sturen je er gratis heen!

In Criminal Activities draait het allemaal om vier gasten met niet zo veel geld die dachten ook eens mazzel te hebben. Een van hen wist dat een bedrijf een klapper zou maken op de beurs en een ander wist aan geld te komen om hen flink in te kopen in dat bedrijf. Lang verhaal kort: het was te mooi om waar te zijn. De klapper komt niet en het geld blijkt geleend van Eddie. Eddie is een gevaarlijke maffiabaas en als je dan ook nog eens een van zijn jongens gijzelt, kan het wel eens heel verkeerd aflopen. Zeker als je eigenlijk geen idee hebt wat je aan het doen bent en je elkaar daardoor ook steeds minder vertrouwt…

Zin in een avondje vol spanning? Geen enkel probleem, want in samenwerking met Dutch Filmworks geven we maar liefst drie keer twee vrijkaarten weg! Meedoen is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur maakt met Criminal Activities zijn regiedebuut?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 januari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 januari, 2016