Crimson Peak Blu-ray WINACTIE

Sinds 16 maart ligt CRIMSON PEAK in de winkelschappen, de nieuwe, duistere en huiveringwekkende film van regisseur Guillermo Del Toro met Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska en Charlie Hunnam.

De jonge schrijfster in spe Edith Cushing wordt verscheurd door haar liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Ze probeert te ontsnappen aan de geesten uit haar verleden en komt terecht in een huis dat ademt, bloedt en onthoudt… Het spookachtige huis staat bovenop een berg van bloedrode klei. Ze ontdekt al snel dat het huis een mysterieus verleden heeft vol geheimen die haar achtervolgen.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-rays van deze spannende film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze leuke film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film werd Guillermo Del Toro genomineerd voor een Oscar in 2007?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 maart, 2016