Cry Macho WINACTIE

Cry Macho is een Amerikaanse neo-western dramafilm, geregisseerd en geproduceerd door Clint Eastwood. Het scenario is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1975. In de film volgen we een voormalige rodeo-ster (gespeeld door Clint Eastwood) die wordt ingehuurd om een jonge jongen (Eduardo Minett) in Mexico te herenigen met zijn vader (Dwight Yoakam) in de Verenigde Staten.

Cry Macho is beschikbaar vanaf 16 maart op:
· EST via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.
· VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.
· 4K Ultra HD, Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
In Cry Macho, gebaseerd op het gelijknamige boek, speelt Clint Eastwood een rodeo ster en paardenfokker die in 1978 een baan aanneemt van een ex-baas om zijn jonge zoon naar huis te brengen, weg van zijn alcoholistische moeder. Op weg naar Texas doorkruist hij het platteland van Mexico. Het onwaarschijnlijke paar staat voor een onverwacht uitdagende reis, waarin de vermoeide ruiter zijn eigen verlossing kan vinden door de jongen te leren wat het betekent om een goede man te zijn.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray en twee 4K UHD-exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd, Blu-ray óf 4K UHD aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Clint Eastwood heeft 45 credits als regisseur, volgens de IMDb. Hiervan is Cry Macho de laatste, maar met welke film uit 1971 begon zijn carrière als regisseur?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray of 4K UHD bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  29 maart, 2022

  Trailer