Daddy’s Home 2 WINACTIE

Vanaf 9 november is DADDY’S HOME 2 in de bioscopen te bewonderen. Nadat vader Dusty (Mark Wahlberg) en stiefvader Brad (Will Ferrell) in de hitkomedie Daddy’s Home continu met elkaar op de vuist gingen, lijken ze in dit vervolg eindelijk de strijdbijl begraven te hebben. Samen bereiden de mannen een gezellig kerstfeest voor hun kinderen voor. Als Dusty’s vader en Brads vader ten tonele verschijnen, komen de familieruzies echter snel weer boven drijven.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij maar liefst drie pakketten weggeven met een beanie (muts) en een drinkfles weggeven om deze release kracht bij te zetten. Wil jij een zo’n set winnen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Daddy’s Home 2 maken we kennis met de vaders van Dusty en Brad. Wat zijn de namen van de twee legendarische acteurs die deze mannen op leeftijd gestalte geven?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het de beanie+drinkfles zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  4 november, 2017

  Trailer