Dark Blue WINACTIE

Dark Blue” speelt zich af bij de politie van Los Angeles in 1992 en is een thriller die zich afspeelt enkele dagen voor de vrijspraak van vier blanke agenten in de afranseling van de zwarte automobilist Rodney King en de daaropvolgende rellen in LA. In dit raciaal geladen klimaat krijgt de elite van de LAPD’s Special Investigations Squad een viervoudige moord toegewezen. Terwijl ze aan de zaak werken, leert detective Eldon (Kurt Russell), SIS groentje Bobby (Scott Speedman) in de realiteit van politie-intimidatie en corruptie.

DVD & BD RELEASE: 23 MEI

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de geliefde cultfilm van John Carpenter uit 1981 waarin Kurt Russell, hoofdrolspeler in Dark Blue, is te zien als Snake Plissken?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het Blu-ray exemplaar bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 juni, 2023

Trailer