Darkest Hour WINACTIE

Vanaf 18 januari draait DARKEST HOUR in de bioscopen van het land. Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten. Terwijl de nazi’s West-Europa binnenvallen en de dreiging van een invasie voelbaar is, heeft Churchill te maken met een onvoorbereid volk en een sceptische koning. Bovendien is zijn eigen politieke partij tegen hem aan het samenspannen. Churchill moet zijn moeilijkste dieptepunt overwinnen en een natie achter zich zien te krijgen in een poging de wereldgeschiedenis te veranderen.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven, met daarnaast een superhandige paraplu! Wil jij zo’n setje winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Er is een groeiende Oscar-buzz gaande ronde de performance van Gary Oldman als Winster Churchill. Voor welke film werd hij in 2012 genomineerd voor een Oscar?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten + paraplu bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 januari, 2018

Trailer