Das Boot – seizoen 1 WINACTIE

Bezet Frankrijk, herfst 1942. De onderzeeër U-612 maakt zich op voor zijn eerste keer in het water. Onder leiding van de jonge commandant Hoffman zijn er 40 bemanningsleden die hun eerste missie vervullen in een steeds heviger wordende oorlog. Ze zitten allen samen, opgesloten in de smalle metalen pijp die de duikboot is.

In tussentijd, honderden kilometers verderop, raakt Simone Strasser zijn wereld helemaal uit balans. Diep ondergedompeld in een liefdesaffaire moet ze het evenwicht zien te vinden tussen teleurstelling en verraad, en dit alles onder het waakzame oog van Gestapo-lid Hagen Forster. Zullen de jongens in Das Boot het halen en weer huiswaarts keren?

Deze tv-serie is geïnspireerd door Wolfgang Petersen’s Oscar en Golden Globe genomineerde meesterwerk en de bestseller van Lothar Günther Buchleim ‘Das Boot’.

Verschijningsdatum:
∙ Op dvd en Blu-ray: 17/04/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd en twee Blu-ray exemplaren weggeven van dit eerste seizoen van deze sequel op de klassieke film. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan en beantwoord de volgende vraag:
Deze serie baseerde zich niet alleen op Das Boot van Lother Günther Buchleim, maar ook de opvolger. Wat is de titel van deze roman uit 1995?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  1 mei, 2019

  Trailer