Days of Thunder 4K WINACTIE

Terwijl we uitkijken naar de release van Top Gun: Maverick later dit jaar, hebben we nu alle tijd om onze Tom Cruise-favorieten opnieuw te kijken óf voor het eerst te ontdekken. Sinds 1 juli zijn er een drietal films met Cruise voor het eerst verkrijgbaar op 4K Ultra HD.

Zo is daar Days Of Thunder, de explosieve film met de meest spectaculaire race-acties. Door de week zwijgen de motoren op het circuit. Maar in het weekend breekt de dag des oordeels aan. Dan denderen de stockcars over de baan met een snelheid van meer dan 300 km per uur. Cole Trickle (Tom Cruise) heeft zijn zinnen gezet op de overwinning in een van de zwaarste autoraces van de wereld: de Daytona 500. Maar voor het zover is heeft Tom Cruise nog het een en ander uit te vechten met zijn teambaas Harry Hogge (Robert Duvall). Hij zet niet alleen zijn leven op het spel, maar ook de liefde voor zijn vriendin, de mooie dokter Claire Lewicki (Nicole Kidman) in een wereld van actie, spanning en romantiek.

Met dank aan Universal Pictures mogen wij een 4K exemplaar weggeven van deze actietopper! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welk succesvol producentenkoppel was verantwoordelijk voor gelikte en succesvolle films als Top Gun, Beverly Hills Cop en ook Days of Thunder?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 26 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 juli, 2020

Trailer