DC All-Star Superman 4K WINACTIE

Het is een klassieker uit de DC Animated Hall of Fame: DCU All Star Superman, met een unieke versie van het supermanverhaal.

Aangewakkerd door jaloezie en een intense haat beraamt Superman aartsvijand Lex Luthor een ingenieus plan om de man van staal te doden – en met succes. Als gevolg van een overdosis zonnestraling is Superman ten dode opgeschreven. Na vruchteloze pogingen een geneesmiddel te vinden en met nog maar enkele weken te leven, bereidt Superman zich voor op zijn naderende einde door zijn dromen te vervullen, waaronder de onthulling van zijn ware identiteit aan Lois Lane.

DCU ALL-STAR SUPERMAN ligt sinds 26 april in de schappen op 4K UHD.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee 4K UHD exemplaren van deze animatiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice, bekend uit de serie Mad Men en de geliefde cultfilm Drive, is in All-Star Superman te horen als Lois Lane?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het 4K UHD exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 mei, 2023

  Trailer