Arrow – seizoen 6 WINACTIE

Arrow… Zijn gevecht. Zijn stad. Zijn nalatenschap. Sinds 28 november ligt het zesde seizoen van DC Comics hitserie ARROW in de schappen.

Na de vernietigende explosie op Lian Yu keert Oliver Queen terug naar huis. Hij staat voor de grootste uitdaging ooit: het vaderschap. Oliver is vastbesloten er het beste te maken en tegelijkertijd als burgemeester en Green Arrow zijn Star City te beschermen. Maar hij wordt van alle kanten bedreigd door vijanden uit het verleden, waaronder Black Siren, Vigilante, Ricardo Diaz en Cayden James. Ondertussen rommelt het binnen Team Green Arrow – veteraan John Diggle, Thea Queen, tech-genie Felicity Smoak, voormalig politiechef Quentin Lance en briljant uitvinder Curtis Holt, plus groentjes Rene Ramirez/Wild Dog en metahuman Dinah Drake.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij maar liefst 5 (!) dvd en 2 Blu-ray exemplaren van deze heerlijke DC serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Het Arrowverse is de overkoepelende naam voor een Mediafranchise omtrent de strips van DC Comics. Deze franchise omvat meerdere live-action televisieseries en animatieseries. Noem nog twee series naast Arrow die hieronder vallen?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 december, 2018

Trailer