DC League of Super-Pets WINACTIE

Wist je dat onze favoriete superhelden hun eigen favoriete huisdieren hebben? Volg Superman’s en Batman’s honden Krypto en Ace op hun avontuur samen met de huisdieren van andere superhelden op zoek naar hun baasjes.

DC CLUB VAN SUPER-PETS is vanaf 30 november thuis te bekijken op DVD en Blu-ray.

SYNOPSIS
In “DC Club van Super-Pets” zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray-exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd of Blu-ray aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke The Matrix-acteur en levenslang fan van The Dark Knight is in DC League of Super-Pets te horen als Bruce Wayne / Batman?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 januari, 2023

Trailer