DC’s Legends of Tomorrow – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 5 december ligt het derde seizoen van de superheldenserie Legends of Tomorrow, uit het DC Comics universum, in de schappen.

Het team van buitenbeentjes moet samenwerken om de tijdlijn te repareren die ze zelf gebroken hebben. Ga mee aan boord van de Waverider met Sara Lance, Ray Palmer, Nate Heywood, Amaya Jiwe (oftewel Vixen), Professor Martin Stein, Jefferson “Jax” Jackson, en de nieuwe rekruut en hacker uit de toekomst Zari Tomaz. Zal het ze lukken om hun doel te bereiken voordat de tijdstroom uit elkaar valt?

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij maar liefst 2 dvd en 2 Blu-ray exemplaren van deze heerlijke DC serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend als Thomas Andrews uit Titanic, zien we in Legends of Tomorrow als Martin Stein / Firestorm?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 januari, 2019

Trailer