De beentjes van Sint-Hildegard WINACTIE

Sinds 23 september is bioscoophit DE BEENTJES VAN SINT-HILDEGARD verkrijgbaar op Blu-ray, dvd en video on demand (o.a. CineMember, Pathé Thuis, Ziggo Movies & Series, iTunes, Google Play).

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In DE BEENTJES VAN SINT-HILDEGARD nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

In samenwerking met September Film Distribution mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de volgende vraag:
Welke bekende cabaretier speelt niet alleen de hoofdrol in De beetjes van Sint-Hildegard, maar schreef tevens het scenario voor de film, die in Twents dialect is gesproken?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  13 oktober, 2020

  Trailer