De Boskampi’s WINACTIE

Vanaf 21 augustus ligt De Boskampi’s in de winkel, gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Marjon Hoffman. In deze film wil Rik Boskamp, zoon van een sullige boekhouder, maar één ding: niet meer gepest worden. Geïnspireerd door een maffiafilm verzint hij een list. Hij zorgt ervoor dat ze verhuizen en dat zijn vader (Henry van Loon) in het nieuwe dorp wordt aangezien voor de levensgevaarlijke maffiabaas Paulo Boskampi. Het plan werkt! Rikkie Boskampi wordt niet meer gepest, iedereen is bang voor Paulo en behandelt hen met respect. Totdat er een pestkop uit het verleden opduikt. Hoe lang kan Rikkie zijn leugen nu nog vol houden? Dat klinkt natuurlijk hilarisch en spannend en we kunnen ons dan ook voorstellen dat je razend benieuwd bent geworden. In dat geval hebben we leuk nieuws voor jou! Wij mogen, in samenwerking met Dutch Filmworks, namelijk twee keer de Blu-ray weggeven.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem een eerdere film gemaakt door regisseur Arne Toonen?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 augustus 2015, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  21 augustus, 2015