De GVR – The BFG WINACTIE

Sinds 30 november ligt DE GVR – THE BFG in de schappen. In De GVR (De Grote Vriendelijke Reus), gebaseerd op Roald Dahls wereldberoemde gelijknamige boek, maakt het eenzame weesmeisje Sofie (Ruby Barnhill) kennis met de magische reuzenwereld. Wanneer ze ’s nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoert. Maar Sofie heeft niets te vrezen; het is De Grote Vriendelijke Reus (Oscarwinnaar Mark Rylance). Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet. Ze komt er echter al snel achter dat zijn soortgenoten minder vriendelijk zijn en samen met De GVR smeedt ze een plan om alle kinderen in de wereld te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen. De verfilming is in handen van de legendarische regisseur Steven Spielberg in samenwerking met Disney. Het is de eerste film van Spielberg waarbij het team achter kaskraker E.T. weer betrokken is. Het boek won diverse prijzen en is één van de bekendste kinderboeken aller tijden. Dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat de legendarische kinderboekenschrijver Roald Dahl werd geboren.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van de film vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en dat hebben wij heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, je eventuele voorkeur voor Blu-ray of dvd en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film mocht Mark Rylance de Oscar in ontvangst nemen voor Beste Mannelijke Bijrol?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 december 2016. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om zowel de dvd als de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 december, 2016