De Jacht – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 26 juli ligt het eerste seizoen van DE JACHT in de schappen. De serie begint als in het bos het lijk wordt gevonden van een jonge vrouw. De zaak wordt toegewezen aan de doortastende, jonge rechercheur Lea Smid. De vreemde houding waarin de jonge vrouw ligt, maakt dat zij ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf inschakelt. Samen blijken ze een sterk duo, waarvan de methoden en de aanpak nogal eens afwijken van het normale politieonderzoek.

Een heerlijke grimmige serie van eigen bodem en we zijn dan ook blij dat wij namens Just Entertainment twee dvd exemplaren weg mogen geven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film van regisseuse Antoinette Beumer speelde Loes Haverkort in 2015 de rol van Simone?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 augustus 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd’s bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 augustus, 2016