De Legende van Samoerai Henk WINACTIE

De vrolijke hond Henk droomt van een leven als samoerai in een land waar katten de baas zijn. Terwijl alle katten hem wantrouwen, neemt Jimbo, ooit een grote samoerai, Hank met veel tegenzin onder zijn hoede. Samen moeten ze vechten om hun stad te beschermen tegen de gevreesde generaal. ‘De Legende van Samoerai Henk’ werd gecreëerd door Rob Minkoff en is losjes gebaseerd op de westernfilm ‘Blazing Saddles’ (1974) van Mel Brooks.

Met stemmencast: Buddy Vedder (‘Goede tijden, slechte tijden’) als Henk, Murth Mossel (rapper/acteur) als Jimbo, Frits Lambrechts (‘Komt een man bij de dokter’) als Shogun, Charly Luske (‘K3 Bengeltjes’) als Ika Chu, Simon Zwiers (‘New Kids Nitro’) als Chuck en Rob van de Meeberg (‘Flodder 3’) als Ogha.

DVD & BD RELEASE: 30 november

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
In De Legende van Samoerai Henk horen we Frits Lambrechts als Shogun, maar hoe heet de auto wiens stem hij insprak voor de Cars-film?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 december, 2022

Trailer