De Noodkreet in de Fles WINACTIE

Sinds begin december ligt DE NOODKREET IN DE FLES in de schappen. Wanneer een fles met een briefje aanspoelt op Jutland dient Afdeling Q de boodschap te ontcijferen. Het briefje is een 8 jaar oude noodkreet van een jongetje in gevangenschap. Op hetzelfde moment verdwijnen er twee kinderen, Samuel en zijn zus Magdalena, uit een religieuze gemeenschap in Denemarken. Inspecteur Mørck en zijn team ontdekken een connectie tussen de twee zaken. Ze slagen erin de gemeenschap te infiltreren en raken op het spoor van een barbaarse man die al meerdere ontvoeringen van kinderen van religieuze ouders op zijn geweten heeft. Als de tijd voor de ontvoerde kinderen begint te dringen beseft de cynische Carl Mørck dat het geloof dicht bij leven en dood staat.

De Noodkreet in de Fles is de derde verfilming in de Q-boekenserie van Jussi Adler-Olsen. Wij zijn behoorlijk enthousiast over deze Scandinavische films en zijn dan ook blij dat wij, met dank aan Lumière, twee dvd exemplaren mogen vergeven. Wil jij weten hoe jij deze kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat zijn de titels (mag zowel Nederlands als origineel) van de eerste twee films rond “Afdeling Q”?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen opsturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  12 januari, 2017