De Noodkreet in de Fles WINACTIE

Vanaf 25 augustus is DE NOODKREET IN DE FLES in de filmtheaters van het land te zien, de opvolger van De vrouw in de kooi en De Fazantenmoordenaars. Wanneer een fles met een briefje aanspoelt op Jutland dient Afdeling Q de boodschap te ontcijferen. Het briefje is een 8 jaar oude noodkreet van een jongetje in gevangenschap. Op hetzelfde moment verdwijnen er twee kinderen, Samuel en zijn zus Magdalena, uit een religieuze gemeenschap in Denemarken. Inspecteur Mørck en zijn team ontdekken een connectie tussen de twee zaken. Ze slagen erin de gemeenschap te infiltreren en raken op het spoor van een barbaarse man die al meerdere ontvoeringen van kinderen van religieuze ouders op zijn geweten heeft. Als de tijd voor de ontvoerde kinderen begint te dringen beseft de cynische Carl Mørck dat het geloof dicht bij leven en dood staat.

Met dank aan Lumière mogen een boekenpakket weggeven met drie misdaadromans rond “Afdeling Q”, waarop deze films zijn gebaseerd. Wil jij kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef eventueel je voorkeur aan voor de Blu-ray of dvd en beantwoord de volgende vraag:
Wat is de naam van de auteur die verantwoordelijk is voor de boeken rond “Afdeling Q”?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 augustus 2016. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het boekenpakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 augustus, 2016