De Slag Om De Schelde WINACTIE

November ’44. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid. Centraal in de film staat de ‘De Slag om de Schelde’ die in het najaar van 1944 plaatsvond in Zeeland en West-Brabant en waarbij meer dan 10.000 personen het leven lieten. Deze slag, die beslissend was voor het verloop van de Tweede Wereldoorlog en staat bekend als één van de belangrijkste en heftigste veldslagen in West-Europa. Toch is er door de jaren heen weinig aandacht aan besteed. De film gaat hier verandering in brengen en vertelt het verhaal van drie jonge personages die ieder op hun eigen manier met oorlog en vrijheid omgaan.

De Slag Om De Schelde is vanaf 5 juni in de bioscoop te zien.

In samenwerking met September Film Distribution mogen ter ere van deze release drie fraaie veldflessen weggeven. Wil jij een van de flessen bemachtigen? Laat dan je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Voor de remake van welke klassieker was Matthijs van Heijningen Jr., de regisseur van De Slag Om De Schelde, verantwoordelijk in 2011?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de veldfles zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 juni, 2021

Trailer