De Smurfen en het Verloren Dorp WINACTIE

Sinds 1 april draait DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP in de bioscopen. In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en spanning zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Pip Pellens (Smurfin), Johnny de Mol (Potige Smurf), Bartho Braat (Grote Smurf), Kasper van Kooten (Moppersmurf), Hugo Kennis (Bakkersmurf), Sarah Nauta (Smurfbloesem), Julia Nauta (Smurflelie), Ellen ten Damme (Smurfstorm), Jelka van Houten (Wilgensmurf), Kees Tol (Klungelsmurf), Koos van Plateringen (Bemoeismurf), Roy Donders (Hippe Smurf), Diederik Jekel (Brilsmurf) en Tygo Gernandt (Garagamel).

Bezoek de Facebookpagina en tag met @DeSmurfen of #DeSmurfen

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij drie zeer leuke pakketjes weggeven. Hierin vind je de Soundtrack ‘Smurfige Hits’, een heuse smurfen rugtas en een telefoonhoes voor de iPhone 6! Wil jij kans maken op zo’n pakketje? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Kelly Asbury kwam in 2011 met een erg originele kijk op een Shakespeare verhaal, over welke kabouterfilm hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de prijzenpakketjes zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 april, 2017