De Smurfen – seizoen 1 en 2 WINACTIE

Sony Pictures Home Entertainment Benelux kondigt met trots aan dat zij sinds kort, in samenwerking met IMPS, de rechten van de klassieke Smurfen tekenfilms hebben. Vanaf 24 juni 2020 zal Sony Pictures Home Entertainment Benelux op regelmatige basis seizoenen van de Smurfen uitbrengen.

Na decennia van voortdurende succesvolle uitzendingen is de door Hanna Barbera in de jaren ’80 ontwikkelde animatieserie de Smurfen een echte klassieker geworden. De recente digitale remastering brengt de spannende en magische avonturen van de vrolijke kleine blauwe karakters naar het hedendaagse publiek. De klassieke Smurfen tv-serie biedt urenlang vermaak voor het hele gezin.

Elk seizoen wordt gereleased in een frisse verpakking die elk kinderhart en dat van hun ouders sneller laat kloppen. De producten zullen beschikbaar zijn in Nederland en België via traditionale entertainment retail, maar ook in speelgoedwinkels en supermarkten met een entertainment aanbod.

Verschijningsdatum
∙ Seizoenen 1 en 2 op DVD: 24/06/2020

Over bedenker ‘Peyo’
Pierre Culliford (beter bekend als Peyo) werd op 25 juni 1928 in Brussel geboren. Hij werkte als filmprojector, maar uiteindelijk gebruikte hij al zijn kennis en energie voor het wereldwijde succes van de Smurfen. En hij wijdde zich volledig aan hun epische verhaal, tot aan zijn dood in 1992. Peyo zei: “Als jongen hield ik ervan om te tekenen. In feite tekenen alle kinderen; sommigen van hen besluiten om volwassen te worden, serieuze mensen, en dan zijn er anderen die weigeren om de overgang te maken en die tekenfilmfiguren creëren”. Vandaag zetten Peyo’s familie en medewerkers zijn werk in dezelfde geest voort.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij drie dvd combi-sets weggeven van seizoen 1 en 2! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Na het succes van Vader Abraham was er in de jaren 90 een presentatrice die die samen met de Smurfen speciale versies maakte van onder meer Marco Borsato’s Dromen zijn bedrog en No Limit van 2 Unlimited. Wat is haar naam?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvds zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  1 juli, 2020

  Trailer