De Smurfen – seizoen 5 en 6 WINACTIE

Sony Pictures Home Entertainment Benelux heeft recent, in samenwerking met IMPS, de rechten van de klassieke Smurfen tekenfilms verworven. Zo brengt Sony Pictures Home Entertainment Benelux op regelmatige basis seizoenen uit van deze legendarische 9-delige animatieserie. Goed voor 42 discs, 242 afleveringen en meer dan 100 uren kijkplezier voor de hele familie. In november is het de beurt aan Seizoenen 5 en 6!

Verschijningsdatum
∙ Seizoenen 5 en 6 op DVD: 04/11/2020

Over bedenker ‘Peyo’
Pierre Culliford (beter bekend als Peyo) werd op 25 juni 1928 in Brussel geboren. Hij werkte als filmprojector, maar uiteindelijk gebruikte hij al zijn kennis en energie voor het wereldwijde succes van de Smurfen. En hij wijdde zich volledig aan hun epische verhaal, tot aan zijn dood in 1992. Peyo zei: “Als jongen hield ik ervan om te tekenen. In feite tekenen alle kinderen; sommigen van hen besluiten om volwassen te worden, serieuze mensen, en dan zijn er anderen die weigeren om de overgang te maken en die tekenfilmfiguren creëren”. Vandaag zetten Peyo’s familie en medewerkers zijn werk in dezelfde geest voort.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd combi-sets weggeven van seizoen 5 en 6! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke acteur, ook bekend als de Baron uit Bassie & Adriaan, is verantwoordelijk voor de stem van onder andere Gargamel en Moppersmurf?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvds zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  30 november, 2020

  Trailer