De Tweeling WINACTIE

Op 30 september kwam De Tweeling uit in een speciale jubileum editie. Wie kent niet het verhaal naar het boek van Tessa de Loo? Hierin wordt de kleine tweeling Lotte en Anna na de dood van hun ouders op abrupte wijze gescheiden. Lotte groeit op in Nederland en Anna in Duitsland. Twee geheel verschillende werelden. Kort voor de Tweede Wereldoorlog vinden zij elkaar in Duitsland terug. Het weerzien loopt op een teleurstelling uit. Door hun verschillende ervaringen tijdens de Tweede Wereldoorlog groeien zij verder uit elkaar. Anna trouwt een SS-er, Martin, en Lotte’s Joodse verloofde David wordt afgevoerd naar Auschwitz. Als Anna en Lotte elkaar na de oorlog weer zien is de breuk definitief. Vijftig jaar later treffen Lotte en Anna elkaar in Spa. Is een verzoening tussen de hoogbejaarde tweelingzusters nog mogelijk? Hoe dat afloopt wil jij natuurlijk graag eens her-/bekijken en het geluk wil dat wij in samenwerking met eOne Benelux een dvd uitvoering van deze prachtige film mogen weggeven.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze dvd en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke prestigieuze award werd De Tweeling genomineerd in de categorie Beste Buitenlandse Film?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 oktober 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de dvd zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  1 oktober, 2015