De Veroordeling WINACTIE

Televisiejournalist Bas Haan creëert zijn eigen monster wanneer hij in zijn onderzoek naar de Deventer moordzaak steeds meer in het kamp wordt gezogen van degenen die ‘de klusjesman’ van moord beschuldigen. Een mediahetze is het gevolg waardoor het leven van ‘de klusjesman’ en zijn vrouw verandert in een ware nachtmerrie. Onthutst door deze ‘trial by media’ besluit Bas de complotten te bestrijden met de feiten, maar tot zijn frustratie blijkt de beeldvorming sterker dan de werkelijkheid. Hij gaat tot het uiterste om de waarheid boven tafel te krijgen: is er iemand ten onrechte veroordeeld door de rechter of is er juist sprake van een onschuldig slachtoffer?

Sinds 12 januari ligt DE VEROORDELING in de schappen op dvd.

In samenwerking met September Film Distribution mogen wij twee dvd- exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In De Veroordeling zien we Fedja van Huêt en Lies Visschedijk, maar hoe heet de film uit 2013 waarin zij te zien zijn als Kasper en Sofie?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 januari 2022. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  15 februari, 2022

  Trailer