De Wilde Stad WINACTIE

Sinds 23 november ligt DE WILDE STAD in de schappen, een meeslepende film over het ongetemde dierenrijk in een urban jungle. Een film met verrassende plotwendingen gezien door de ogen van de avontuurlijke stadskat, Abatutu. Een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid, humor en hilariteit van de rijke natuur in een stedelijke omgeving laat zien. Een verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen mens en dier, waar de mens nu eens niet centraal staat.

Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo geschikt en aantrekkelijke om in te leven als een oerbos of nieuwe wildernis. De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. De forenzende patatmeeuw en de vinexvos zijn net zo wild en bijzonder als de zeehond en de panda.

EMS FILMS heeft, weer onder regie van Mark Verkerk, het derde deel in de trilogie over de Nederlandse natuur gelanceerd. De stijl van de film is dynamisch vanuit het oogpunt van de dieren, de mensen en de stad zijn het ‘decor’. In de vorm van een mozaïek-film waarbij verhalen binnen de stad spelen aan de hand van 1 of meerdere karakters (dieren) die elkaar terloops of direct ontmoeten.

Locatie is zoveel mogelijk de binnenstad van Amsterdam met uitstapjes naar het havengebied, IJburg en de Zuidas. De film zal ook opvallen door de keuze van de muziek voortkomend uit een samenwerking met platenmaatschappij TopNotch.

Met dank aan EMS Films i.s.m. Triple P Entertainment  mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze prachtige documentaire! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
De makers van De Wilde Stad completeerden met deze film een trilogie. Uit welke andere twee documentaire bestaat deze trilogie over de Nederlandse natuur?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 januari 2019. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 december, 2018

Trailer