De Zevende Hemel WINACTIE

Sinds 15 maart ligt DE ZEVENDE HEMEL in de schappen, hierin ontmoeten we Maria Rossi, die samen met haar man Max het prachtige Italiaanse restaurant De Zevende Hemel runt. Wanneer het leven een onverwachte wending neemt, besluit ze de familie, haar kinderen met partners, weer eens samen te brengen. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar wens in de weg…

In De Zevende Hemel schittert een fenomenale Nederlandse sterrencast bestaande uit onder meer Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Ruben van der Meer, Thomas Acda, Tjitske Reidinga, Henriëtte Tol en Huub Stapel.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van deze heerlijke meezinger vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Ga naar de site, laat je naam en e-mailadres achter met daarbij jouw eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
De Zevende Hemel is een muzikale ode aan liefde en familie. Noem minimaal twee artiesten van wie er liedjes in de film zijn te horen?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 maart 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd en Blu-ray bij gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  20 maart, 2017