Deadpool 2 WINACTIE

Marvel’s grofgebekte huurling is terug! Sinds 12 september ligt DEADPOOL 2 in de schappen.

Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. Dit alles terwijl hij iedereen er 50 tinten grijs van langs geeft. Want soms moet je het vuil spelen om het goede te doen.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze heerlijke brute superheldenfilm. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Voordat Ryan Reynolds zijn hoogtepunt beleefde als Deadpool was hij al te zien als een andere superheld. Hoe heet deze ‘groene’ superheld?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 september. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  13 september, 2018

  Trailer