Deadpool WINACTIE

Vanaf vandaag draait DEADPOOL in de bioscopen. Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld vertelt Deadpool het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

De film heeft lovende recensies gekregen en we zijn dan ook trots dat wij in samenwerking met 20th Century Fox twee fraaie merchandise pakketten mogen weggeven. Daarbij doen we natuurlijk ook een setje vrijkaarten zodat jij de film zelf kan gaan bewonderen.

Pakket 1:
hoodie + t-shirt + beanie + pin badge + eyemask en 2 vrijkaarten

Pakket 2:
dufflebag + t-shirt + beanie + pin badge + eyemask en 2 vrijkaarten

Zo’n geweldige pakket wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Als welke superheld zagen we Ryan Reynolds eerder in 2011?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 februari, 2016

Meer lezen over