Demain tout commence WINACTIE

Vanaf 17 mei ligt DEMAIN TOUT COMMENCE in de schappen, met een prachtige hoofdrol voor Omar Sy (Intouchables, Samba).

Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug…

Natuurlijk is dit weer een film van Omar Sy die je gezien moet hebben en daarom zijn we blij dat wij, met dank aan Belga Films en Triple P Entertainment, een dvd én een Blu-ray exemplaar van de film mogen weggeven. Wil jij weten hoe jij kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
In Jurassic World speelde Omar Sy de verzorger van de velociraptors, wat was de naam van zijn personage?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd óf Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 mei, 2017