Designated Survivor – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 29 november ligt het eerste seizoen van DESIGNATED SURVIVOR in de schappen. Kiefer Sutherland schittert hierin als Tom Kirkman. Hij is lid van het Amerikaanse kabinet en bekleedt een lage positie. Plotseling wordt hij benoemd tot President van de Verenigde Staten, dit na een catastrofale aanval op het Capitool tijdens the State of the Union. Kirkman gaat in de snelle politieke wereld de strijd aan om zowel het land als zijn gezin bij elkaar te houden. Daarnaast leidt hij ook het onderzoek naar de daders van deze gruwelijke aanslag.

Een razend spannende serie dus en we zijn dan ook blij dat wij, met dank aan eOne Benelux een dvd én een Blu-ray exemplaar mogen weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Ga naar de site, laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke succesvolle serie speelde Kiefer Sutherland de rol van Jack Bauer?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd en de Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  5 december, 2017

  Trailer