Designated Survivor – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 7 november ligt het tweede seizoen van DESIGNATED SURVIVOR in de schappen. Na inmiddels een jaar heeft Tom Kirkman zich eindelijk gesetteld in zijn functie van president. Met de hulp van zijn trouwe medewerkers navigeert hij door de dagelijkse crisisstroom binnen de West Wing. De terroristen die het Capitool verwoestten zijn nog steeds op vrije voeten. Kirkman stopt niet voordat hij hen ter verantwoording kan roepen voor de mensen die zijn omgekomen bij de aanslag. Zelfs als dat betekent dat hij er persoonlijke offers voor moet brengen.

Een razend spannende serie dus en we zijn dan ook blij dat wij, met dank aan eOne Benelux drie dvd exemplaren van dit seizoen mogen weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Ga naar de site, laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Een inkoppertje wellicht, maar in welke succesvolle serie speelde Kiefer Sutherland de rol van Jack Bauer?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 november, 2018

Trailer