Despicable Me 3 WINACTIE

Vanaf 24 juni zijn Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions terug in een nieuwe avontuur!

DESPICABLE ME 3 is de nieuwe animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur! Despicable Me 3 wordt geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda met co-regisseur Eric Guillon. Geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. Geproduceerd door Chris Melendandri van Illumination Entertainment en Janet Healy, met Chris Renaud als uitvoerend producent.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij maar liefst vier prijspakketten vergeven. Hierin vind je 1 stickervel, 1 knijppoppetje, 1 squishy sleutelhanger en een heuse lunchbox! Wil jij kans maken op zo’n pakket? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, vooral bekend van films als The Sound of Music en Mary Poppins, is verantwoordelijk voor de stem van Gru’s moeder?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  18 juni, 2017