Detroit WINACTIE

Vanaf 28 september is DETROIT in de bioscopen te bewonderen, de nieuwste film van de veelgeprezen Oscar winnares Kathryn Bigelow (Zero Dark Thirty, The Hurt Locker). Geheel in de stijl van de regisseuse is Detroit een indrukwekkende film gebaseerd op ware gebeurtenissen.

De film speelt zich af tijdens de door rassenverschillen gedreven ‘12th Street rellen’ die de stad Detroit in de zomer van 1967 in de ban hielden. Tijdens één van de grootste en meest dodelijke volksopstanden uit de geschiedenis kwamen destijds 43 mensen om, 189 raakten gewond en maar liefst 7200 werden gearresteerd.De film Detroit zoomt in op één specifiek incident dat tijdens de rellen plaatsvond in het Algiers Motel. Daar worden drie Afro-Amerikaanse burgers doodgeschoten door de (blanke) politie van Detroit, de staatspolitie en leden van de National Guard. Melvin Dismukes raakt bij het incident betrokken en lijkt geheel machteloos wanneer hij door de blanke betrokkenen wordt aangewezen als de moordenaar.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij twee setjes vrijkaarten van de film vergeven. Wil jij zo’n setje winnen? Dat is, zoals altijd bij ons, weer gemakkelijk! Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de acteur die doorbrak als Finn in Star Wars: Episode VII – The Force Awakens en die in Detroit te zien is als Melvin Dismukes?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en sturen wij de vrijkaarten zo snel mogelijk op. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 september, 2017

Trailer