Dexter: New Blood WINACTIE

Michael C. Hall is terug in de Golden Globe-winnende rol van Dexter Morgan. Nadat Dexter tien jaar geleden zijn eigen dood via een tragisch bootongeluk ensceneerde is alles anders. Hij leeft onder een valse naam een onopvallend leven in de bossen van Oregon waar hij zijn innerlijke demonen al jaren weet te onderdrukken. Met een normale baan en een politieagente als vriendin lijkt hij het leven eindelijk onder controle te hebben. Tot zijn zoon op de stoep staat en zijn leven op zijn kop zet. Van slag valt Dexter terug in oude patronen en kruisen zijn paden die van een wel heel gevaarlijke dorpsgenoot. Ook Jennifer Carpenter en Golden Globe-winnaar John Lithgow keren in Dexter: New Blood terug in hun bekende rollen. Deze vierdelige set bevat ook exclusieve behind-the-scenes featurette.

15-04-2022 te koop op DVD & Blu-ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Hoe heet de acteur die ook dit seizoen weer te zien is als Sgt. Angel Batista?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 mei, 2022

Trailer