Dicte – seizoen 1 t/m 3 WINACTIE

Sinds 16 november ligt het derde seizoen van Dicte in de schappen, de serie rond crimelade Dicte Svendsen die is gebaseerd op de misdaadromans van Deense bestseller-auteur Elsebeth Egholm (Those Who Kill). Na haar scheiding verhuist Dicte Svendsen met haar tienerdochter Rose van Kopenhagen naar haar geboortestad Aarhus, om een nieuwe start te maken. Ze vindt er een baan als misdaadjournalist. Dankzij haar mensenkennis en betrokkenheid slaagt Dicte er in om gecompliceerde misdaden sneller op te lossen dan het lokale rechercheteam. Daarnaast probeert ze haar privéleven op orde te stellen.

Heb jij de eerste twee seizoenen gemist en wil je daarna gelijk door met seizoen 3? Lumière heeft ons de drie boxen met alledrie de complete seizoenen ter beschikking gesteld. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij hier kans op maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice kruipt nu al drie seizoenen in de rol van misdaadjournaliste Dicte Svendsen?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 november 2016, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de box-sets bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 november, 2016

Meer lezen over