Diego Maradona WINACTIE

Vanaf 8 augustus is DIEGO MARADONA in de bioscopen te zien, een nieuwe film van Oscarwinnaar Asif Kapadia (Amy), over de opkomst en ondergang van stervoetballer Diego Maradona. Gemaakt aan de hand van meer dan 500 uur aan archiefmateriaal schetst de film een uniek portret van deze man, rebel, held, en voor velen: God.

Op 5 juli 1984 arriveerde de 23-jarige Diego Maradona voor een recordbedrag bij SSC Napoli. De club had voorheen nooit een groot toernooi gewonnen, en verlangde naar meer succes. De charismatische Argentijn trok Napels naar hun eerste winst ooit, en werd door velen aanbeden. In een stad waar zelfs de duivel nog bodyguards nodig had, werd Maradona groter dan God. Diego Maradona vertelt een meeslepend en onvergetelijk verhaal over de opkomst en ondergang van een groot talent. Regisseur Asif Kapadia maakte in 2010 veel indruk met zijn documentaire SENNA, over het leven en de tragische dood van Braziliaans Formule 1 icoon Ayrton Senna. In 2016 won hij een Oscar voor AMY, over de in 2011 overleden zangeres Amy Winehouse. Voor zijn nieuwste film Diego Maradona kreeg hij Diego Maradona zelf aan boord, die zijn volledige steun verleende.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij een drie fraaie pakketten weggeven, met daarin niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook een DIEGO MARADONA canvastas, een DIEGO MARADONA voetbalsjaal en een SANTOS magazine. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om dat pakket te bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat betekent Pelusa, de Argentijnse bijnaam die Maradona heeft?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om diegene het pakket te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  3 augustus, 2019

  Trailer