Dirty God WINACTIE

Vanaf 25 april is DIRTY GOD in de filmtheaters van het land te zien, een verhaal over moederschap, moed en zelfacceptatie in het Londen anno nu.

Een nieuwe film van de Nederlandse regisseur Sacha Polak (Hemel, Zurich) over een jonge alleenstaande moeder, die haar leven weer moet oppakken na een tragisch ongeval. Een portret van een sterke vrouw en haar gevecht tussen uiterlijke schoonheid en innerlijke waardigheid. Jade (Vicky Knight) woont samen met haar 2-jarige dochter bij haar moeder in een arbeiderswijk in Londen. In de bloei van haar leven heeft een wraakactie van haar ex haar achtergelaten met blijvende littekens. Het bruisende nachtleven was voor Jade en haar vriendinnen een wekelijks hoogtepunt, maar tegenwoordig wordt ze in clubs geconfronteerd met starende blikken. Hierdoor wordt ze gedwongen een herdefinitie van schoonheid te vinden. Ondanks alle pijnlijke ervaringen laat Jade zich niet uit het veld slaan, en neemt ze het besluit om de weg naar zichzelf en haar dochter terug te vinden.

Dirty God vertelt een verhaal over moederschap, moed en zelfacceptatie in het Londen anno nu. Dirty God is het Engelstalige debuut van regisseur Sacha Polak. Voor de hoofdrol van Jade castte ze de 22-jarige Vicky Knight, die indruk maakt als debuterend actrice. Knight liep zelf als kind ernstige brandwonden op en werkte mee aan de film met een uitgesproken missie: “Met de film wil ik aan iedereen laten zien dat er een leven is na brandwonden, een leven dat uit meer bestaat dan alleen operaties.” Dirty God is de openingsfilms van het Internationaal Film Festival Rotterdam en is geselecteerd voor het Sundance Film Festival. Het is voor het eerst dat daar een Nederlandse film tot de hoofdcompetitie weet door te dringen.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij een mooi Polak-pakket weggeven, met niet alleen vrijkaarten voor Dirty God, maar ook de dvd’s van Hemel en Zurich. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om dat pakket te bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw voorkeur qua t-shirt aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke korte film voor televisie maakte Sacha Polak in 2006 haar debuut?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om diegene het pakket te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 april, 2019

  Trailer