Disobedience WINACTIE

Academy Award® winnares Rachel Weisz (Beste Vrouwelijke Bijrol, The Constant Gardener, 2005; Denial) en Rachel McAdams (Spotlight) spelen in dit spannende drama over een vrouw die terugkomt in een gemeenschap, die haar decennia eerder verbande wegens een verliefdheid op een jeugdvriendin. Eenmaal terug laait hun passie weer op, als
ze de grenzen van het geloof en seksualiteit onderzoeken in deze film, die door recensenten “romantisch en aangrijpend” (Parade) wordt genoemd.

Verschijningsdatum:
∙ Digital Download: 13/12/2018
∙ On Demand, Blu-Ray en dvd: 19/12/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd en twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze spectaculaire actiefilm. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Disobedience is de tweede film waaraan Rachel Weisz en Rachel McAdams samen hebben gewerkt. Wat was de andere film, waar Weisz haar scènes uiteindelijk sneuvelden in de montagekamer?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 januari, 2019

Trailer