Disobedience WINACTIE

Vanaf 12 juli is DISOBEDIENCE in de bioscopen te bewonderen,een meeslepend verhaal over een verboden liefde.

Na de dood van haar vader die rabbijn was, keert Ronit (Rachel Weisz) terug naar de besloten orthodox joodse gemeenschap waaruit ze verbannen was. Als ze weer contact krijgt met haar jeugdvriendin Esti (Rachel McAdams) zorgt dat voor controverse binnen de gemeenschap. Geregisseerd door Sebastián Lelio (A Fantastic Woman, Gloria). Met o.a. Rachel Weisz, Rachel McAdams en Allesandro Nivola. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Naomi Alderman.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij twee setjes vrijkaarten voor deze film weggeven. Wil jij zo’n setje winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Disobedience is de tweede film waaraan Rachel Weisz en Rachel McAdams samen hebben gewerkt. Wat was de andere film, waar Weisz haar scènes uiteindelijk sneuvelden in de montagekamer?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 juli, 2018

Trailer