District 9 4K WINACTIE

Producer Peter Jackson (The Lord of the Rings Trilogie) en Regisseur Neill Blomkamp realiseerden deze verbazend originele sciencefiction thriller met sensationele special effects en keihard realisme. Deze film laat een wereld zien waarin buitenaardse wezens op onze planeet terechtkomen… in een sloppenwijk nabij Johannesburg. De controle over de buitenaardse wezens wordt uitbesteed aan Multi-National United (MNU), een privébedrijf dat onverschillig is als het gaat om het welzijn van de wezens. Als een terreinarbeider van MNU, Wikus Van De Merwe, een mysterieus virus oploopt, bereikt de spanning tussen de buitenaardse wezens en de mensen een hoogtepunt. Achtervolgd en opgejaagd door de straten van het lugubere alien ghetto, ontdekt Wikus hoe het voelt om een buitenstaander te zijn op je eigen planeet.

Verschijningsdatum:
∙ Op 4K: 14/10/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee 4K exemplaren weggeven van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe noemt men een film als District 9, waarin een bepaald onderwerp (fictief of echt bestaand) wordt besproken zoals in een documentaire, maar waarin weinig op feiten berust?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 1 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 oktober, 2020

Trailer