Doctor Sleep WINACTIE

DOCTOR SLEEP is vanaf 11 maart beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray™, DVD en Video on Demand. Ook zijn The Shining en Doctor Sleep in een verzamelbox te koop. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King, in wiens Shining – universum de film zich situeert. Ewan McGregor kruipt op magistrale wijze in de huid van Dan – Danny – Torrance en Rebecca Ferguson (‘Life’, ‘Mission Impossible’, ‘The White Queen’) schittert als de huiveringwekkende Rose the Hat.

Synopsis
Getekend door het trauma dat hij als kind in het Overlook Hotel heeft doorstaan, is de kleine Danny Torrence uit ‘The Shining’ inmiddels een volwassen man die kampt met een alcoholprobleem om zijn demonen te onderdrukken. Hij komt oog in oog met geesten uit het verleden wanneer hij de jonge Abra ontmoet, een moedige tiener die net als hij over telepathische krachten beschikt. Als zij geconfronteerd worden met een mysterieuze sekte moet Dan noodgedwongen terugkeren naar het Overlook hotel…

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van dit late vervolg op The Shining weggeven. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Doctor Sleep is niet de eerste film waarbij Mike Flanagan aan het roer staat van een Stephen King boekverfilming, hoe heet die eerdere film uit 2017?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  13 maart, 2020

  Trailer