Doctor Strange WINACTIE

Sinds 8 maart ligt de verfilming van Marvel’s DOCTOR STRANGE in de schappen. Hierin volgen we het verhaal van de wereldberoemde en arrogante neurochirurg Dr. Stephen Strange. Zijn leven verandert compleet na een verschrikkelijk auto-ongeluk. Zijn handen raken hierbij dermate gewond, waardoor zijn carrière als chirurg voorbij is. Noodgedwongen gaat hij op zoek naar hoop en genezing in de mysterieuze plaats Kamar-Taj. Hij komt erachter dat dit niet alleen een plek voor genezing is, maar ook het strijdtoneel tegen onzichtbare duistere krachten die vastbesloten zijn om onze realiteit op de Aarde te vernietigen. Strange leert nieuwe magische krachten te gebruiken om de Aarde te beschermen tegen dit kwaad uit andere dimensies. Hij staat voor de keuze om terug te keren naar zijn gelukkige bestaan vol aanzien, of om alles achter zich te laten en de wereld te verdedigen als machtigste magiër die er bestaat. Ga mee met Strange op een gevaarlijke, mystieke en visueel fenomenale reis.

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij een dvd ((+notebook) én een Blu-ray exemplaar (+FUNCO pop) van de film vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en dat hebben wij heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, je eventuele voorkeur voor Blu-ray of dvd en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film werd hoofdrolspeler Benedict Cumberbatch genomineerd voor een Oscar?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 maart. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd én Blu-ray en merchandise bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  18 maart, 2017