Doctor Strange WINACTIE

Vanaf 27 oktober is DOCTOR STRANGE in de bioscopen te bewonderen. In Marvel’s Doctor Strange volgen we het verhaal van de wereldberoemde en arrogante neurochirurg Dr. Stephen Strange. Zijn leven verandert compleet na een verschrikkelijk auto-ongeluk. Zijn handen raken hierbij dermate gewond, waardoor zijn carrière als chirurg voorbij is. Noodgedwongen gaat hij op zoek naar hoop en genezing in de mysterieuze plaats Kamar-Taj. Hij komt erachter dat dit niet alleen een plek voor genezing is, maar ook het strijdtoneel tegen onzichtbare duistere krachten die vastbesloten zijn om onze realiteit op de Aarde te vernietigen. Strange leert nieuwe magische krachten te gebruiken om de Aarde te beschermen tegen dit kwaad uit andere dimensies. Hij staat voor de keuze om terug te keren naar zijn gelukkige bestaan vol aanzien, of om alles achter zich te laten en de wereld te verdedigen als machtigste magiër die er bestaat. Ga mee met Strange op een gevaarlijke, mystieke en visueel fenomenale reis.

Om deze release te vieren mogen wij namens The Walt Disney Company Benelux een geweldig promotiepakket weggeven! Hierin vind je een Coffee mug, een Card Wallet en een setje vrijkaarten. Wil jij kans maken op dat fantastische pakket? Meedoen hebben we heel eenvoudig gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film werd hoofdrolspeler Benedict Cumberbatch genomineerd voor een Oscar?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 oktober. Daarna zullen we contact opnemen met de prijswinnaar, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de pakket bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 oktober, 2016