Doggy Style WINACTIE

Ze zeggen dat honden dol zijn op hun baasjes, maar wat als dat baasje een enorme hufter is? In dat geval wordt het misschien tijd om wraak op hem te nemen, doggy style. Als de naïeve, altijd optimistische borderterriër Reggie (Will Ferrell) door zijn onsympathieke eigenaar Doug (Will Forte; The Last Man on Earth, Nebraska) in de achterbuurt van de stad wordt achtergelaten, is hij er van overtuigd dat zijn geliefde baasje dat nooit met opzet zou doen. Maar wanneer Reggie kennismaakt met de snel pratende, grofgebekte bostonterriër Bug, een zwerfhond die erg gesteld is op zijn vrijheid en vindt dat een hond met een baasje maar een loser is, realiseert hij zich dat hij in een giftige relatie zat en dat Doug eigenlijk een egoïstische schoft is. Reggie, Bug en Bugs vrienden Maggie (Isla Fisher; Now You See Me, Wedding Crashers), een slimme Australische herder die door haar baasje aan de kant is gezet voor een nieuwe puppy, en Hunter (Randall Park; Always Be My Maybe, Aquaman), een angstige Deense dog die gestrest is geraakt door zijn werk als therapiehond, zijn vastbesloten om wraak te nemen. Ze bedenken samen een plan en beginnen aan een episch avontuur om Reggie te helpen de weg terug naar huis te vinden en Doug te laten boeten door zijn favoriete ledemaat er af te bijten. (Hint: het is niet zijn voet).

Doggy Style is een ongepolijste versie van de hondenfilms waar we allemaal zo dol op zijn en is geregisseerd door Josh Greenbaum (Barb and Star Go to Vista Del Mar) met een sterke komische supporting cast, waaronder Grammy-winnaar Josh Gad (Beauty and the Beast), Harvey Guillén (Puss in Boots: The Last Wish), de voor een Emmy genomineerde Rob Riggle (The Hangover), Brett Gelman (Stranger Things), Jamie Demetriou (The Afterparty), en de voor een Emmy genomineerde Sofia Vergara (Modern Family).

DOGGY STYLE is vanaf 24 augustus in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij vier setjes vrijkaarten weggeven. Wil jij kans maken? Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van films als Ray en Django Unchained, is in Doggy Style te horen als Bug?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 augustus, 2023

Trailer