Dogman WINACTIE

Vanaf 6 september is DOGMAN in de filmtheaters van het land te zien, de nieuwe film van Matteo Garrone, de maker van Gomorra. Marcello Fonte won voor zijn rol de Gouden Palm voor Beste Acteur op het Cannes Filmfestival.

Marcello bezit een hondentrimsalon in een vervallen buitenwijk aan de Italiaanse kust. Hij is een bescheiden man, houdt van zijn werk en wordt zeer gewaardeerd door zijn buurtgenoten. De rust in de wijk wordt verstoord als Simone, een ex-bokser verslaafd aan cocaïne, vrijkomt en de buurt terroriseert. De onzekere Marcello laat zich door Simone meeslepen in een spiraal van geweld. Wanneer Marcello zich voor de zoveelste keer verraden ziet door Simone, is de maat vol en begint hij te zinnen op wraak.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij zowel een mannen áls een vrouwen model t-shirt van de film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n shirt te bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw voorkeur qua t-shirt aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Matteo Garrone is natuurlijk bekend van Gomorra, maar welke Disney live-action verfilming verschijnt volgend jaar van zijn hand?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen hen het shirt te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 september, 2018

Trailer

Meer lezen over