Dokter Deen – seizoen 1 & 2 WINACTIE

De eerste twee seizoenen van Dokter Deen trokken gemiddeld zo’n 2 miljoen kijkers per aflevering. Een zeer hoog aantal, en dat is geen wonder, want deze Nederlandse tv-serie heeft alle ingrediënten om een breed publiek aan te spreken − van drama en avontuur tot en met romantiek en humor. In deze verzamelbox zijn voor het eerst alle 20 afleveringen bij elkaar gebracht. De serie speelt zich af op het Waddeneiland Vlieland. Huisarts Maria Deen heeft daar een praktijk aan huis, met een apotheek en een operatiekamertje voor kleine ingrepen. Ze is de enige arts op het eiland en vervult daardoor vaak ook aanverwante functies, zoals die van tandarts, psycholoog, maatschappelijk werker en zelfs dierenarts. Daarbij vragen haar drie kinderen ook nog regelmatig om haar aandacht en heeft ze heel wat te stellen met haar moeder, die begint te dementeren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Dokter Deens eigen liefdesperikelen…

Actrice Monique van de Ven maakt van personage Dokter Deen een zeer geloofwaardig personage die haar al op veel lof kwam te staan. We zijn dan ook blij dat we jullie mogen verblijden met twee setjes met daarin zowel seizoen 1 als seizoen 2, die wij namens Just Entertainment mogen weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze fraaie dvd-sets te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke televisieserie speelde Monique van de Ven van 1999 tot 2006 de rol van Sylvia Richter?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd-boxen bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 februari, 2016

Meer lezen over