Dokter Deen – seizoen 3 WINACTIE

Vanaf 29 maart is het derde seizoen van Dokter Deen al beschikbaar op DVD. Monique van de Ven speelt hierin opnieuw dokter Maria Deen, huisarts op het prachtige Vlieland. Ze heeft een praktijk aan huis, drie kinderen en een turbulent liefdesleven. In het derde seizoen zorgt Maria Deen niet alleen voor het welzijn van de eilanders en de aanwezige toeristen, maar ook voor het welzijn van haar moeder. Moeder Deen (Pleuni Touw) begint langzaamaan te dementeren en wordt door Maria in huis genomen. De liefdesrelatie tussen Maria en Oscar (Leopold Witte) blijft problematisch. Zal het hun lukken hun relatie te herstellen? Ook de relaties van Maria’s drie kinderen maken diverse crises door…

Nadat we eerder acties mochten organiseren met seizoen 1 en 2 zijn we blij dat we jullie ook mogen verblijden met twee setjes van seizoen 3. Dit ter beschikking gesteld door Just Entertainment en Triple P Entertainment. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze fraaie dvd-set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film maakte Monique van de Ven in 1973 haar debuut op het witte doek?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 april 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd-box bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  10 april, 2016